TOP 10 laatuosakkeet maailmalta

Laatuosakkeet menestyvät hyvin kaikissa markkinatilanteissa. Katso TOP 10 -valintamme globaaleista laatuosakkeista.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Laatuosakkeet menestyvät hyvin kaikissa markkinatilanteissa. Katso TOP 10 -valintamme globaaleista laatuosakkeista.

Laatuyhtiöiden tuotto selvästi muita sijoitustyylejä parempi

Tunnetuimmista sijoitustyyleistä laatuyhtiöt ovat tuottaneet pitkällä ajanjaksolla selvästi parhaiten. Viimeisen 10 vuoden aikana laatuyhtiöt ovat tuottaneet yli 30 % markkinaindeksiä paremmin ja ollut paras sijoitustyyli.

Minkälaiselle sijoittajalle laatuyhtiöt sopivat?

Laatuyhtiöt sopivat pitkäjänteiselle sijoittajalle, joka arvostaa tasaista tuottokehitystä ja matalaa riskiä. Laatuosakkeilla saa harvoin satojen prosenttien tuottoja lyhyellä aikavälillä, vaan tuotto syntyy ajan kuluessa nousevan tulos- ja osinkokehityksen kautta.

Laatuyhtiöitä voi etsiä kvalitatiivisten ja numeeristen menetelmien avulla. Lue tästä, miten määritetään laatuyhtiö. Osaketyökalussamme laatu on yksi pisteytettävä ominaisuus. Laatuyhtiöitä ovat pisteet 9-10 saaneet yhtiöt (asteikko 1-10). Laatupisteet lasketaan neljän ominaisuuden avulla:

  1. Kannattavuuden ja tuloksen vakaus
  2. ROE
  3. Taseen vakavaraisuus
  4. Tulostrendi

TOP 10 -listat löydät jatkossa helposti uudesta Sijoittaja360:stä Sijoitusideat -osiosta. Sijoittaja360 kuuluu maksulliseen jäsenyyteen. Päivitämme TOP 10 laatuosakkeet -listan kerran kuukaudessa. Sijoittaja.fi:n jäsenillä on siten aina ajantasainen 10 osakkeen lista maailman parhaista laatuosakkeista.

TOP 10 laatuosakkeet maailmalta ja salkunhoitajan yhtiökohtaiset kommentit

Näin olemme valinneet kymmenen houkuttelevaa globaalia laatuosaketta:

  1. Pisteytimme kaikki Osaketyökalun noin 1 150 kansainvälistä osaketta laadun perusteella
  2. Saimme 50 parhaat laatupisteet saanutta osaketta
  3. Salkunhoitaja Timo Heikkilä valitsi näistä kymmenen tunnettua ja houkuttelevaa huippulaadukasta osaketta

”Laatuyhtiölistamme koostuu tällä hetkellä pääosin teollisuuden, terveydenhuollon, informaatioteknologian ja viestintäpalveluiden yrityksistä. Mukaan mahtuu myös yksi harkinnanvaraisen kulutuksen yhtiö.

Listalta löytyy muun muassa Motorola Solutions, Inc. joka on turvallisuusteknologioita kehittävä yritys. Yhtiö tarjoaa esimerkiksi turvallisuusjärjestelmiä, ohjelmistoja ja tuotteita videoturvallisuuteen.

Vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä Motorola Solutionsin liikevaihto oli 2,56 miljardia dollaria, jossa kasvua oli 8 %. Yhtiön osakekohtainen tulos (Non-GAAP) oli $3,19, jossa kasvua oli 6 %. Yhtiön johdon mukaan turvallisuus ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää, mikä näkyy yhtiön tuotteiden vahvassa kysynnässä.

Vuoden viimeiselle neljännekselle yhtiö odottaa noin 4 %:n liikevaihdon kasvua, ja Non-GAAP osakekohtaisen tuloksen arvioidaan olevan välillä $3,60-$3,65.”

Timo Heikkilä, salkunhoitaja, Sijoittaja.fi:n perustaja

TOP 10 LAATUOSAKKEET MAAILMALTA TAMMIKUUSSA 2024 (jäsenille)

TOP 10 laatuosakkeet maailmalta osakkeista kolme on teollisuussektorilta, kaksi terveydenhuollon sektorilta, kaksi viestintäpalveluiden sektorilta, kaksi informaatioteknologian sektorilta ja yksi yhtiö on harkinnanvaraisen kulutuksen sektorilta.

  • Lähes kaikkien TOP 10 -laatuyhtiöiden kokonaispisteet ovat selvästi keskimääräistä paremmat.
  • Parhaat kokonaispisteet saavat Motorola Solutions, Snap-On ja McDonald’s.
Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Liity Kansainvälisen sijoittamisen Facebook-keskusteluryhmään!

Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että meiltä puuttuu kunnollinen paikka keskustella, jakaa tietoa ja sparrailla toisiamme sijoittamisesta. Koska analysoimme ja tuotamme sisältöä kansainvälisistä markkinoista, vastasimme pyyntöönne ja avasimme Kansainvälinen sijoittaminen Facebook-ryhmän!

Ryhmä on kaikille kansainvälisestä sijoittamisesta kiinnostuneille avoin. Mukana ryhmässä on myös näkemystä antamassa ja tietoa jakamassa Sijoittaja.fi:n salkunhoitajat, analyytikot, asiantuntijat ja jäsenet, mutta ennen kaikkea sana on kaikilla vapaa. 

Tervetuloa mukaan kanssamme löytämään parhaat kansainväliset osakkeet, sijoitusalustat ja keskustelemaan markkinatilanteeseen sopivista strategioista.

Liity Facebookin-keskusteluryhmään!
Päijän Boats osakeanti
Sinua voisi kiinnostaa
Treidi-ideana Johnson & Johnsonin osake
Volvo on mielenkiintoinen osake
Volvo Groupin osake tarjoaa laatua matalalla arvostuksella
BlackRock-sijoittajasalkut eTorossa
Näin kopioit BlackRockin sijoitussalkut eToron sijoituspalvelussa
Sijoittajan valinnat