SijoittajaApp – Lue sijoitussisällöt, kokoa virtuaalisalkku ja kilpaile liigassa

SijoittajaAppissä luet artikkelit, kokoat virtuaalisalkun, osallistut sijoitusliigaan ja voitat palkintoja. Lataa maksuton sovellus!

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

SijoittajaAppissä luet artikkelit, kokoat virtuaalisalkun, osallistut sijoitusliigaan ja voitat palkintoja. Lataa maksuton sovellus!

Lue tuoreet sijoitusuutiset, opi sijoittamisesta ja rakenna oma virtuaalisalkku

SijoittajaApp on suunniteltu sijoittajien käyttöön ja sen tarkoituksena on edistää suomalaisten tietotaitoa ja aktiivisuutta osakesijoittamista kohtaan. SijoittajaApp tarjoaa innovatiivisen ja käytännönläheisen keinon tutustua osakemarkkinaan.

SijoittajaApp tarjoaa laajan valikoiman opetusmateriaaleja, jotka kattavat eri osa-alueet osakesijoittamisessa. Tutoriaalit, artikkelit ja oppaat auttavat käyttäjiä ymmärtämään sijoittamisen perusteet ja kehittymään edistyneemmiksi sijoittajiksi. Maksuton sovellus sopii kaikille sijoittajille.

Sijoittaja.fi:n artikkelit puhelimeesi

Sijoittaja.fi poimii olennaisen markkinasta ja julkaisee päivittäin kiinnostavia artikkeleita sijoittamiseen liittyen. Saat artikkelit näppärästi puhelimeesi SijoittajaAppillä.

Hakutoiminnolla voit helposti hakea haluamiasi aiheita, ja tallentaa suosikkiartikkelisi myöhemmin luettavaksi.

Kehitä sijoitustaitojasi tutoriaalien avulla

SijoittajaApp tarjoaa laajan valikoiman tutoriaaleja, jotka kattavat eri osa-alueet osakesijoittamisesta. Tutoriaalit sopivat niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin sijoittajalle. Eri osa-alueet on jaettu tasoihin 1-12, ja jokainen taso on jaettu vielä pienimmiksi osioiksi aihepiireittäin.

Yhden osion suorittaminen ei vie kauaa ja jokaisen tutoriaalin jälkeen löytyy testi, jolla käyttäjä pääsee testaamaan osaamistaan. Käyttäjä voi seurata omaa etenemistään sovelluksen etusivulla. Tutoriaalit auttavat käyttäjiä ymmärtämään sijoittamisen perusteet ja kehittymään edistyneemmiksi sijoittajiksi.

Rakenna oma sijoitussalkkusi

SijoittajaApp tarjoaa mahdollisuuden harjoitella Helsingin pörssin osakkeisiin sijoittamista ilman riskiä oikean rahan menettämisestä. SijoittajaApp sisältää kaikki suomalaiset pörssiyhtiöt ja niiden reaaliaikaiset tunnusluvut. Sijoittaja saa jokaisen salkkunsa rakentamiseen 10 000 € virtuaalirahaa. Salkuilla sijoittaja voi ottaa osaa Sijoittaja.fi:n kuukausiliigaan.

Näin rakennat salkun

  • (Lataa SijoittajaApp) ja kirjaudu sisään Sijoittaja.fi -tunnuksillasi
  • Luo uusi portfolio
  • Valitse portfoliollesi nimi ja voit määrittää kuka voi nähdä salkkusi. 
  • Valitse suosikkiosakkeesi salkkuusi

Valmista ja sitten kisaamaan!

SijoittajaAppin kuukausiliiga

SijoittajaAppissä on mahdollista kilpailla muita vastaan joka kuukausi alkavassa kuukausiliigassa. Kuukauden päätyttyä parhaiten menestyneet sijoittajat palkitaan Sijoittaja.fi:n jäsenyyksillä. Huomioithan, että liigaan tulee osallistua viimeistään edellisen kuukauden viimeisenä päivänä. Voit luoda myös omia liigojasi ja haastaa työyhteisösi tai kaveriporukkasi kilpailuun. SijoittajaAppillä voit myös pelailla itsenäisesti osallistumatta liigoihin.

Lataa SijoittajaApp puhelimeesi

Lataa SijoittajaAppi New call-to-action

Sovellus on toteutettu Investedin ja Sijoittaja.fi:n yhteistyössä.

Northcrypto
Sinua voisi kiinnostaa
Hajauttaminen – Miten sijoitukset kannattaa hajauttaa? Viisi vinkkiä parempaan hajautukseen
Kuusi helppoa indeksirahastoa aloittelevalle sijoittajalle
Riski-indikaattori pysyttelee ”suosi osakkeita” -tasolla
Sijoittajan valinnat