Webinaari ke 4.9. klo 12: Kansainvälinen sijoittaminen – osakeideoita maailmalta

Syyskuun webinaarissa Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä kertoo, miten sijoittaa maailmalle ja löytää parhaat kansainväliset osakkeet.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Syyskuun webinaarissa Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä kertoo, miten sijoittaa maailmalle ja löytää parhaat kansainväliset osakkeet.

Liity mukaan webinaariin, jossa Timo Heikkilä kertoo, miten sijoittaa maailmalle ja löytää parhaat kansainväliset osakkeet.

Helsingin pörssi on vain 0,3 % maailman osakemarkkinoista. Kansainvälinen sijoittaminen ei ole pelkästään riskien hajauttamista, vaan se voi avata ovet uusille, kasvaville markkinoille, tarjota pääsyn innovatiivisiin teknologiaosakkeisiin ja laajentaa sijoitusmahdollisuuksia laadukkaisiin yhtiöihin ympäri maailman.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 4.9.2024 klo 12. Webinaarista julkaistaan myös tallenne. Ilmaisen webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Webinaarin sisältö:

  • Rakenna kansainvälisesti hyvin hajautettu salkku
  • Löydä ja vertaile kansainvälisiä osakkeita
  • Maailman parhaisiin laatu- ja teknologiaosakkeisiin sijoittavat salkut
  • Kysy osakkeista analyytikolta

Timo Heikkilä on Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä, sijoitus- ja rahoitusalan ammattilainen. Erityisosaamista ovat osake- ja markkina-analyysit, ETF:t ja sijoitusstrategiat. Kansainvälisten sijoitussalkkujen pääsalkunhoitaja, AIFM-rahaston pääsalkunhoitaja ja sijoitusyhtiön osakesalkunhoitaja.

Parhaat kansainväliset osakkeet Osaketyökalusta

Osaketyökalu on monipuolinen työkalu osakkeiden etsimiseen ja vertailuun. Työkalusta löydät helposti sijoitustyylisi houkuttelevimmat osakkeet maailmalta.

Työkalussa on osakkeiden tärkeimmät tunnusluvut ja ennusteet. Työkalun pohjalta on myös rakennettu valmiita ajantasaisia listoja mm. parhaista laatu-, kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta ja maailmalta. Löydät valmiit listat ja mallisalkut helposti Sijoittaja360:n Sijoitusideat -osiosta.

Lue kansainvälisestä sijoittamisesta

Ps. Haluatko palata vanhojen webinaaritallenteidemme pariin? Entä haluatko aina tiedon tulevista webinaareistamme? Webinaarit-sivulle olemme koonneet kaikkien vanhojen webinaariemme tallenteet. Päivitämme sivulle tiedot aina myös tulevista webinaareistamme!

Sinua voisi kiinnostaa
Nesteen osake jatkaa laskussa tulosvaroituksen jälkitunnelmissa
parhaat osakkeet
Parhaat osinko-osakkeet Suomesta
Analyysissa kuluttomat Nordnet Indeksirahastot
Sijoittajan valinnat