Webinaaritallenne: Kansainvälinen sijoittaminen – osakeideoita maailmalta

Syyskuun webinaarissa Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä kertoo, miten sijoittaa maailmalle ja löytää parhaat kansainväliset osakkeet. Katso webinaaritallenne!

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Syyskuun webinaarissa Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä kertoo, miten sijoittaa maailmalle ja löytää parhaat kansainväliset osakkeet. Katso webinaaritallenne!

Webinaaritallenne: Kansainvälinen sijoittaminen – osakeidoita maailmalta

Webinaarissa Timo Heikkilä luo katsauksen kansainväliseen markkinatilanteeseen ja avaa, miten Sijoittaja.fi:n ammattimaisesti hoidetut kansainväliset sijoitussalkut ovat tuottaneet tänä vuonna. Lisäksi hän näyttää, miten rakentaa salkku, joka on hajautettu kansainvälisiin osakkeisiin hyödyntäen Sijoittaja360° -palvelua.

Sijoittaja360° avulla rakennat tehokkaan portfolion, seuraat markkinaa ja tiedät, milloin on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Kaiken takana on tieteellinen tutkimus, pitkä kehitystyö ja tekoälyn tuomat mahdollisuudet.

Webinaari pidettiin keskiviikkona 4.9.2024 klo 12.

Katso webinaaritallenne

Webinaarin sisältö:

  1. Markkinakatsaus
  2. Sijoittaja.fi:n kansainvälisten II-Quality- sekä II-Disruptive -sijoitussalkujen tuottokatsaus
  3. Kansainvälisen sijoitussalkun rakentaminen Sijoittaja360° -palvelussa

Webinaarissa mainitut sisällöt:

Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa

Sijoittaja.fi:n ammattimaisesti hoidetut kansainväliset sijoitussalkut ovat saatavilla eToron nykyaikaisella kaupankäyntialustalla. Osake- ja ETF-salkut ovat helposti kopioitavissa yhdellä napin painalluksella.

Kopioimalla Sijoittaja.fi:n salkut saat kaikki samat osakkeet ja ETF:t omaan salkkuusi. Kun salkuissa tehdään muutoksia, kaupat toteutuvat automaattisesti myös omassa salkussasi. Rakentamillamme sijoitussalkuilla voit sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin, globaaleihin laatuyhtiöihin tai tehokkailla ETF:illä toteutettuihin sijoitussalkkuihin.

Salkuista voi poimia sijoitusideoita tai kopioida ne sellaisenaan. Sijoitussalkkuihin minimisijoitus on 500 dollaria.

Sijoittaja.fi on neuvotellut edut eToroon, jolloin kaupankäynti on edullista. Saat edut käyttöösi rekisteröitymällä Sijoittaja.fi:n kautta. Lue myös muiden sijoittajien kokemuksia eTorosta.

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Tämä informaatio on tarkoitettu vain tiedon ja koulutuksen tarkoituksiin eikä sitä tulisi pitää sijoitusneuvontana tai sijoitussuosituksena. Aiempi kehitys ei ole tae tulevista tuotoista.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

Ps. Haluatko palata muidenkin vanhojen webinaaritallenteidemme pariin? Entä haluatko aina tiedon tulevista webinaareistamme? Webinaarit-sivulle olemme koonneet kaikkien vanhojen webinaariemme tallenteet sekä tiivistelmän webinaarin sisällöstä. Päivitämme sivulle tiedot aina myös tulevista webinaareistamme!

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.

Sinua voisi kiinnostaa
Laaja markkinakatsaus: riski-indikaattorit ja muut sijoittajan tärkeimmät indikaattorit
Tekoälyuutiset: Tuoreita mansikoita ja omenia
Novo Nordisk on Tanskan pörssin parhaiten tuottaneita osakkeita
Sijoittajan valinnat