Treidi-ideana Johnson & Johnsonin osake

Kehittämämme treidityökalu antoi osta-signaalin Johnson & Johnsonin osakkeesta. Lue analyysi osakkeesta ja kannattaako ostopaikka hyödyntää.

Juha Veikkolainen
Juha Veikkolainen

Kehittämämme treidityökalu antoi osta-signaalin Johnson & Johnsonin osakkeesta. Lue analyysi osakkeesta ja kannattaako ostopaikka hyödyntää.

Yhtiön profiili

Johnson & Johnson on maailmanlaajuinen terveydenhuoltoalan yritys, joka tutkii, kehittää, valmistaa ja myy lääkkeitä, lääketieteellisiä laitteita ja kuluttajatuotteita. Yhtiö toimii pääasiassa kahdella segmentillä: Innovative Medicine (lääkkeet eri sairauksiin, kuten syöpä, immunologia ja neurotiede) sekä MedTech (lääketieteelliset laitteet ja teknologiat, kuten sydän- ja silmähoidot sekä ortopediset tuotteet). Tuotteita jaetaan tukkujen, sairaaloiden, jälleenmyyjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kautta.

Jäsenosiossa analyysi Johnson & Johnsonin osakkeesta ja perustelut, miksi osake sai osta-suosituksen kehittämässämme uudessa treidityökalussa.

Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Sinua voisi kiinnostaa
Viikon osinko-osake: Aktian osake tarjoaa jäätävää osinkotuottoa
Fed yhdysvaltain keskuspankki
Osakemarkkinat odottavat Fedin korkopäätöstä lähes ennätystasoilla
Laaja markkinakatsaus: riski-indikaattorit ja muut sijoittajan tärkeimmät indikaattorit
Sijoittajan valinnat