Sijoittaja.fi:n vinkit tekoälyn hyödyntämiseen sijoittamisessa

Olemme koonneet sinulle koosteen, joka auttaa sinua sukeltamaan tekoälyn maailmaan sijoittajan näkökulmasta. Miten löydät parhaat tekoälyosakeet? Miten sijoittaja voi hyödyntää tekoälyä?

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Olemme koonneet sinulle koosteen, joka auttaa sinua sukeltamaan tekoälyn maailmaan sijoittajan näkökulmasta. Miten löydät parhaat tekoälyosakeet? Miten sijoittaja voi hyödyntää tekoälyä?

Näin hyödynnät tekoälyä sijoittamisessa

Tekoäly on yksi tämän hetken merkittävimmistä ja puhutuimmista megatrendeistä sijoittamisessa. Sen kyky mullistaa kokonaisia toimialoja on valtava, ja sijoittajat ympäri maailmaa etsivät kuumeisesti parhaita tapoja hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia osakemarkkinoilla.

Sijoittaja.fi kehittää parhaillaan edistyksellistä tekoälytyökalua, joka auttaa käyttäjiä tekemään osakeanalyysejä nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Tämä työkalu mahdollistaa kysymysten esittämisen aivan kuin keskustelisit oikean analyytikon kanssa.

Tekoälyn hyödyntämisen perusteet sijoittajille

Opas siihen, miten voit soveltaa tekoälyä sijoitusstrategioissasi ja saavuttaa kilpailuetua. Miten tekoäly muuttaa sijoitusmaailmaa?

Lue selkeä opas 

15 kuuminta tekoälyosaketta

Tekoäly on vuoden 2024 tärkein megatrendi ja sen uskotaan muuttavan kaiken. Laajassa analyysissamme 15 tämän hetken tärkeintä tekoälyosaketta. Lue analyysi

Katso videolta ohjeet miten löydät tekoälyosakkeet Osaketyökalusta.

Sijoittaja-Live: Markkinakatsaus ja tekoälyosakkeet

Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä kertoo ajankohtaisen markkinakatsauksen ja tuo esille analyytikoiden näkemykset kiinnostavimmista tekoälyosakkeista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota juuri nyt. Sijoittaja-Live on nähtävillä Sijoittaja.fi-jäsenille.

Katso Sijoittaja-Live tekoälystä

Kuuntele Podcast -jakso tekoälystä

 Miten tekoälyä voi hyödyntää osana omaa sijoitustoimintaa? Liittyykö tekoälypohjaisiin sijoitusratkaisuihin riskejä? Entä miltä näyttää tekoälyn rooli sijoittamisen tulevaisuudessa? Jakson asiantuntijana Sijoittaja.fi:n tekoäly-projektipäällikkö Antti Lähtevänoja.

Kuuntele jakso

Viikoittaiset tekoälyuutiset

Tekoälyuutiset on Sijoittaja.fi:n viikoittain julkaisema tekoälyartikkeli, jossa esitellään viikon isoimmat ja puhutuimmat tekoälyuutiset yhdessä artikkelissa. Artikkeleissa esitellään mm. uudet tuotteet, uudet tekoälymallit sekä kiinnostavat tekoälyn käyttötapaukset Suomesta ja ulkomailta. 

Viikon tärkeimmät tekoälyuutiset

Bowa Legal näkyvyys
Sinua voisi kiinnostaa
Tekoälyuutiset: Uusia tekoälysovelluksia
SSAB:n ja Outokummun osakkeet pyrkivät nousutrendiin
Kuparin hinta – Miten sijoittaa kupariin?
Sijoittajan valinnat